Plaketter till alla deltagare i Fjällvindenterrängen

Vi är oerhört glada över att så många ville vara med och springa Fjällvindenterrängen från Laisaliden till Hemavan i lördags (24/8). Vi blev faktiskt lite överrumplade över deltagarantalet som var 60% högre än någonsin tidigare sedan tävlingen fick sin nuvarande form. Vi ber därför om ursäkt för att plaketterna som vi hade tänkt dela ut till alla deltagare inte räckte till, och vi har nu skickat ut ett mail med en fråga om postadress till dem som vi vet blev utan, och som vid målgång uppgav att vi kunde skicka plaketten per post. Om du deltog i tävlingen, vill ha en plakett, men inte har fått ett mail från oss, skicka ett mail med ditt namn och din postadress till info@fjallvinden.com märkt ”Plakett Fjällvindenterrängen” senast 5 september -2019 så fixar vi det.

Rekordstort deltagande

Fjällvindenterrängen och Fjällvinden tough kidz lockade i år över 329 startande! Det är rekord i antal startande och vi i arrangörsstaben är överväldigade och väldigt glada över att det var så många som ville vara med och springa.
 

Fakta

  • Nästa upplaga av Fjällvindenterrängen går av stapeln den 22 augusti 2020
  • Loppet går från Laisaliden till Hemavan längs Drottningleden
  • Fjällvindenterrängen är en anrik tävling med drygt 40 år på nacken.
  • Arrangör är Tärna IK Fjällvinden

Kuriosa

1975 var startåret för Fjällvindenterrängen som hade start i Tärnaby och målgång i Hemavan via Solberg och Laisaliden. Banans högsta punkt var vid Sarvistjåkko 1010 meter över havet. Tävlingen på denna bansträcka samlade som mest 312 deltagare och banrekordet har Stig Jonsson från Storuman på smått fenomenala 1. 54.16. Banan har nu kortats av med start vid Laisaliden. På den sträckan har Tor Larsson från Tärnaby tagit hem segern 15 gånger.

Damer juniorer

Herrar juniorer

Damer veteraner

Herrar veteraner

Damer

Herrar

Dela den här sidan med någon du tycker skall vara med i loppet!